Societat

Caganer.com s’expandeix amb l’obertura d’una botiga al centre de Bilbao

L’empresa empordanesa Caganer.com ha anunciat que s’expandeix amb la inauguració, aquest divendres, de la novena botiga a Bilbao, la segona que està ubicada fora de Catalunya. El local té 50 metres quadrats, es troba al centre de la ciutat i disposa de tota la col·lecció de caganers, formada per unes 650 figures elaborades artesanalment. A més, l’empresa treballa amb la voluntat d’obrir una altra botiga aquest any a la zona d’Andalusia.

Sergi Alós, membre de l’empresa familiar Caganer.com, explica que “continuem fent passos endavant seguint el full de ruta que vam iniciar ara fa dos anys amb l’obertura de la botiga de Madrid, el nostre primer punt de venda fora de Catalunya. Hem vist que allà les coses funcionen i hem decidit provar-ho a d’altres ciutats, convençuts que aquest model també hi pot tenir èxit”. Recorda que “sempre que hem anat a Bilbao ens hem sentit molt ben acollits i el nostre catàleg disposa de diverses figures que representen el País Basc i la seva cultura. Per tant, estem convençuts que aquesta aventura també anirà bé”.

Expansió internacional

Són 9 els establiments que actualment té en funcionament Caganer.com. Als de Bilbao i Madrid, s’hi sumen els 7 que hi ha a Catalunya: 5 d’ells a la ciutat de Barcelona, un altre a Platja d’Aro i la botiga – obrador de Torroella de Montgrí. L’empresa empordanesa continua treballant per obrir-ne més a d’altres ciutats de l’Estat i la voluntat és posar-ne en marxa un altre aquest any a la zona d’Andalusia. Al mateix temps, continua intacte l’interès d’expandir-se a d’altres països i disposar d’establiments a Itàlia, Grècia, Malta i Croàcia. “Tenim clar que el nostre model de negoci està consolidat a casa nostra i per això uns anys enrere vam decidir obrir el focus i mirar més enllà. Hem corroborat que la botiga de Madrid funciona, ara ens hi posem amb ganes i molta il·lusió a Bilbao i d’aquesta manera continuem provant el nostre model, fent-nos forts allà a on anem per seguir pensant en arribar a d’altres ciutats”, assegura Sergi Alós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un cotxe amb càmera de lectura de matrícules controlarà la zona blava

Lleida
MEDI AMBIENT

Caminada a Calella per donar valor a un paratge natural amenaçat per un nou enllaç a l’autopista

CALELLA

Dues cooperatives d’habitatge faran 283 pisos protegits al Parc de l’Alba

Cerdanyola del Vallès
OLOT

Inauguren un jardí terapèutic al barri de Sant Miquel

OLOT
trànsit

Cues a l’Alt Penedès en l’operació tornada per un accident

barcelona

Un projecte de ciència ciutadana farà un mapa de la calor extrema als barris

Barcelona

La recollida selectiva a la Conca de Barberà frega el 80%

Montblanc
turisme

La Costa Brava es promociona per primera vegada al Canadà

girona
CALONGE I SANT ANTONI

Al·leguen contra la declaració del municipi com a zona residencial tensionada

CALONGE I SANT ANTONI