Societat

L’Auditori de Cap Roig acollirà dijous la jornada ’Turisme, Territori i Societat’

L’Auditori de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, acollirà dijous vinent més de 150 assistents per tractar temes d’alt interès pel turisme, el territori i la societat.La vuitena Jornada de la Fundació Jordi Comas Matamala; Turisme, Territori i Societat (TTS), tindrà lloc novament a l’auditori la Fundació ‘la Caixa’ de Cap Roig, a Calella de Palafrugell.

La jornada d’aquest 2024 es torna a estructurar en quatre taules temàtiques sobre aspectes que avui incideixen plenament en la indústria turística, des de diferents vessants. La primera taula tractarà sobre el valor de l’oferta gastronòmica i enològica d’un territori per a la generació d’una imatge de marca de destinació amb més valor afegit.

La Sara Pérez faedora de vins al Priorat i el Montsant i en Joan Roca, cuiner i empresari gironí analitzaran el paper que ambdues propostes han tingut el prestigi de marques com Priorat i Empordà. Aquesta conversa estarà conduïda per la Cristina Jalonch, responsable de gastronomia i vins a la Vanguardia.

La segona taula, moderada per Xavier Grasset, director del Més 324 de Televisió de Catalunya comptarà amb la participació de l’Ignasi Armengol, director general de la Fundació Barcelona capital nàutica i de Salvador Sunyer, director de Temporada Alta a Girona i comarques gironines, per a valorar la incidència en l’afluència a determinats territoris turístics, a posteriori dels esdeveniments i aproximar-nos a la rendibilitat d’aquestes despeses.

La tercera de les taules dirigida per Antoni Bassas del diari Ara, tractarà del paper present i futur de la xarxa ferroviària en el transport turístic de mig recorregut. Comptarà amb dos experts d’alt nivell com son Isabel Pardo de Vera, ex presidenta d’ADIF i amb Pere Macias, comissionat pel traspàs integral de rodalies a Catalunya.

El relat resum del que s’hagi durant el matí, correrà càrrec del conseller en funcions de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, que és patró de la Fundació Jordi Comas Matamala. Conduirà l’acte el periodista Josep Puigbó, patró de la Fundació Jordi Comas i serà retransmès per streaming a través del canal de YouTube de la Fundació i, també en directe, per Televisió Costa Brava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

Troben un home mort al riu Segre a l’alçada del Parc de la Mitjana de Lleida

Lleida
infraestructures

El port demana canvis en les maniobres dels trens pel soroll que fan al Serrallo

Tarragona
EDUCACIÓ

Una seixantena de docents participen en la primera jornada de l’eduCAC

GIRONA
societat

Fins a un 15% de les normes aprovades a Barcelona des de mitjan segle XX estan “obsoletes”

Barcelona
successos

L’incendi de Tortosa, estabilitzat

Tortosa
societat

El Suprem rebutja convertir milers d’interins de llarga durada en fixes

barcelona
ciutat del vaticà

El papa es disculpa després de demanar vetar els homosexuals en els seminaris

barcelona
habitatge

Nous ajuts per a la construcció de pisos de lloguer social

barcelona

El nombre de vols sorollosos sobre la platja s’ha doblat el maig

Castelldefels