Societat

Vilassar de Mar organitza el Neverita Urban Fest, un concurs de música urbana

Neix el Neverita Urbans Fest, un festival i concurs de música urbana per a joves que tindrà lloc per la festa major de Sant Joan, del 21 al 25 de juny. Per tal d’obrir la participació musical a joves de Vilassar de Mar, l’Ajuntament ha organitzat un concurs per a DJ, grups i solistes emergents que vulguin actuar en aquest esdeveniment. Entre els requisits per participar, cal que les persones interessades siguin de Vilassar de Mar, tinguin entre 16 i 25 anys, presentin una sessió en viu de 30 minuts, la pugin al YouTube o al Vimeo i omplin el formulari d’inscripció. La data límit de participació és el 9 de juny.

En el cas dels Deejays s’han de presentar en solitari o en parelles i han de tenir un repertori suficient per poder realitzar una sessió en directe de 45 minuts. Els grups o músics participants hauran de presentar els seus treballs musicals, originals tant en lletra com en música, en forma de cançons. No es consideraran vàlides versions de temes ja existents.

Tres finalistes

El període de votacions consta de tres fases. Durant la primera fase, s’haurà d’aconseguir el màxim de likes al post d’Instagram per passar a la segona fase, on un jurat realitzarà una selecció de tres finalistes. Per escollir el guanyadors es puntuarà la tècnica, l’estil i la qualitat musical, la posada en escena, la presència i la tècnica de mescles en directe complexes, l’ús de la música en català i per potenciar la perspectiva de gènere es donaran 5 punts extra a les participants femenines. La puntuació més elevada serà de 50 punts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia