Societat

societat

Detenen l’autor d’un robatori violent comès en un habitatge d’Empuriabrava

Una investigació dels Mossos d’Esquadra de Roses ha permès identificar a l’autor d’un robatori violent comès en un habitatge d’Empuriabrava.

El dia 11 maig, a un quart de sis de la tarda, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses van rebre l’avís que s’acabava de cometre un robatori amb violència en un habitatge d’Empuriabrava.

L’autor va accedir a l’interior del domicili escalant uns tres metres. Una vegada dins, va intimidar amb una arma de foc a les víctimes, un home i una dona septuagenaris.

L’home va aconseguir treure l’arma al lladre però l’agressor el va colpejar, fet que va provocar que caigués pel balcó des d’una alçada aproximada de tres metres. Tot seguit, el lladre va fugir amb una ronyonera de les víctimes.

Els mossos van recuperar l’arma, que va resultar ser simulada, i van assistir a la víctima que va ser traslladada a l’hospital de Figueres. Els indicis recollits per la unitat d’investigació de Roses van permetre identificar l’autor i determinar el cotxe utilitzat per fugir.

El matí del dia 15 de maig, la Guàrdia Urbana de Figueres van localitzar l’home amb el vehicle, però en voler aturar-lo va fer cas omís a les indicacions dels agents i va fugir conduint temeràriament. Poc després, els agents el van trobar dins un bar a on el van detenir després de resistir-se activament. La Guàrdia Urbana van presentar el detingut als Mossos d’Esquadra de Figueres.

L’home va quedar arrestat pels fets investigats a Roses, per la conducció temerària, pels danys al mobiliari urbà causats durant la fugida, per no haver obtingut mai el permís de conduir i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

També se’l va arrestar per cinc requeriments judicials i un de policial, del CNP, per detenció il·legal i furt d’ ús de vehicle, ja que el cotxe amb el qual circulava l’havia sostret a Murcia després de tenir retingut el propietari durant tres dies abans d’emportar-se el vehicle.

A més, la Unitat d’Investigació de Figueres va detenir aquest mateix home com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació, un furt i amenaces lleus.

El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres el dia 17 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia