Societat

SOCIETAT

Novena caminada solidària de l’escola L’Arboç de Mataró

Aquest diumenge, el passeig marítim de Mataró es tornarà a omplir amb els centenars de participants de la caminada solidària de l’escola L’Arboç. L’acte que, des de fa nou anys, organitzen conjuntament l’AFA de l’escola d’educació especial de la Fundació El Maresme i l’associació Mataró Camina s’ha convertit en un dels actes inclusius de la ciutat que dona visibilitat a la realitat i les necessitats de suport dels infants amb pluridiscapacitat de la comarca i les seves famílies i hi sensibilitza.

La totalitat dels fons recaptats es destinen a activitats i material específic per a l’alumnat de l’escola L’Arboç, infants amb lesions neurològiques greus que necessiten molts suports que garanteixin un bon nivell de qualitat de vida. La caminada forma part del programa d’activitats esportives Mou-te amb el cor i és la primera a fer-se, al maig.

El recorregut accessible de nou quilòmetres tindrà el tret de sortida a la platja del Callao i estarà amenitzat amb música, un bar solidari, el sorteig de lots de productes i la possibilitat de comprar la samarreta de les Dissantes 2024. La participació té un cost de 7 euros, que inclou la bossa, amb un entrepà, aigua, fruita i obsequis d’empreses i entitats del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia