Societat

mobilitat

Protesta contra el caos a Renfe

La plataforma Dignitat a les vies ha reunit avui desenes de persones davant l’estació de Sants en una protesta contra el “maltractament” que diuen tenir per part de la companyia Renfe i el servei e Rodalies, els trens regionals i els de mitja distància..

El caràcter distintiu de l’acte han estat les samarretes de color blau que han portat els manifestants, un nombr important dels quals han vingut a Barcelona amb tren des de les comarques tarragonines.

Dignitat a les vies és una plataforma de nova creació que ha sorgit arran de l’empitjorament del servei ferroviari a Catalunya. Ara fa un mes es van reunir amb els responsables de Renfe i de Rodalies a Catalunya en una tobada on van demanar solucions immediates als problemes de retards i talls en el servei.

Des de la plataforma es denuncia que cal una millor planificació, més inversió i millors infraestructures. El destinatari de les seves reclamacions és el govern espanyol però també el català i demanen que les dues administracions treballin conjuntament per resoldre els problemes que afecten la seva mobilitat diària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia