Societat

GASTRONOMIA

Establiments com el Motel o l’Hotel Duran participen en la Ruta del Tast Surrealista

Del 30 de maig al 9 de juny torna la Ruta del Tast Surrealista, organitzada per Comerç Figueres Associació i en col·laboració amb l’Ajuntament de Figueres, amb moltes novetats: més qualitat, incorporació de més restaurants que ofereixen menú i més diversitat.

Hi participen un total de 20 establiments d’hostaleria de Figueres. Aquests han preparat una tapa d’inspiració surrealista maridada amb una copa de vi de l’Empordà a un preu de 4 euros. Per altra banda, una de les novetats d’enguany és que s’introdueixen sis restaurants que oferiran menú a 35 euros, entre ells establiments emblemàtics com el Motel, l’Hotel Duran o El Pelegrí. També s’introdueix la tapa dolça a les pastisseries.

A més a més, per inaugurar la Ruta del Tast Surrealista, el proper dimecres, 29 de maig, es farà una gran festa a la plaça Catalunya, per a tothom, amb degustacions i actuacions musicals.

També s’ha organitzat un sorteig entre els usuaris que votin el millor restaurant. Per participar activament en aquest sorteig, els usuaris trobaran a tots els restaurants un QR per poder votar el seu restaurant preferit.

A més, mitjançant un segon QR es podrà visionar des del mòbil la ruta completa a Google Maps dels bars i de les botigues geolocalitzades mostrant els que es troben més prop del consumidor, la distància i com arribar. La iniciativa es completa amb el repartiment de llibrets on hi ha tots els establiments participants on es podrà consultar tota la informació necessària per a gaudir al màxim d’aquesta campanya gastronòmica: imatge de l’establiment, ubicació, horaris i els QR per participar en la votació del millor restaurant i el QR de la Ruta de completa de la Tapa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La Fundació “la Caixa” col·labora amb el Banc dels Aliments de Girona

girona
municipal

Trias avisa ERC abans de plegar; “Jaume Collboni no és de fiar”

barcelona
societat

Habiliten més de 350 refugis climàtics d’estiu, 120 més que l’any passat

Barcelona

Més de 500 insercions de catèters a l’Hospital d’Olot en quatre anys

OLOT
sanitat

En marxa les sis noves consultes externes del CAP Sitges

Sitges

Distintiu Biosphere per a la platja i l’oficina de turisme de Torre Valentina

CALONGE I SANT ANTONI
SOCIETAT

Comencen les afectacions de trànsit per la Fórmula 1

Barcelona

La Diputació de Barcelona destina 1,3 milions a tenir platges més “segures i saludables”

Mataró
societat

Els pobladors del Pirineu central al neolític inicial ja menjaven làctics i derivats del porc

Barcelona