Societat

trànsit

Moren dues persones en un xoc frontal a la C-37 al Pla de Santa Maria

El vehicle en què viatjaven ha xocat frontalment contra un camió

Dues persones que viatjaven en un turisme han mort aquesta tarda després de xocar, per causes que encara no es coneixen, contra un camió al punt quilomètric 18, 4 de la C-37, al terme municipal del Pla de Santa Maria (Alt Camp) , segons informa el Servei Català de Trànsit . Les dues persones que viatjaven al camió han resultat ferides lleus i han rebut l’alta mèdica al mateix lloc de l’accident.

L’accident està obligant a tallar la via i fer desviaments senyalitzats. Hi estan treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Una grua de gran tonatge treballa en la retirada dels vehicles sinistrats .

Amb aquestes víctimes, ja són 48 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 15 de les quals motoristes .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia