Societat

societats

Desallotjats d’una sala de concerts per culpa de la pluja

L’acumulació d’aigua va fer caure un fals sostre de la Sala Zero sense causar ferits

La intensitat de la pluja que ha caigut la darrera matinada a Tarragona va provocar la caiguda de part d’un fals sostre a la Sala Zero, un dels locals musicals de la ciutat, fet que va obligar a desallotjar els clients i treballadors que hi havia en aquell moment, però que no va ocasionar ferits. En el moment de l’incident es feia una festa organitzada per So What? amb diversos DJ. Les tempestes que van descarregar ahir entre les dotze de la nit i les dues de la matinada al Camp de Tarragona van assolir una intensitat pròxima a la torrencial, segons fonts de Protecció Civil, que ja ha desactivat l’alerta per risc d’inundació.

L’episodi de pluges va començar ahir a la tarda i s’ha prolongat fins a la matinada, ocasionant 240 trucades al telèfon d’emergències 112, fet que va derivar en 142 expedients per incidències, sobretot del Baix Camp.

Les estacions del servei Meteocat que entre la tarda d’ahir i la matinada d’avui han superat els vint litres per metre quadrats en trenta minuts són les de Tarragona-Complex esportiu, amb 60,6 litres; Nulles (Alt Camp), amb 40,5; Vinyols i els Arcs (Baix Camp), amb 38; Font-rubí (Alt Penedès), amb 34,8; Caldes de Montbui (Vallès Oriental), amb 33,8; i Constantí (Tarragonès), amb 33,7.

També es va registrar pluja intensa, amb calamarsa i pedra, a Manresa, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida de Montbui i Vallbona d’Anoia. Prèviament també havia plogut molt fort al centre i nord del Maresme, amb acumulacions d’entre 40 i 60 litres per metre quadrat.

Afectació a Rodalies

Les pluges són la causa més probable, també, de la caiguda d’un arbre sobre les vies del tren entre les estacions del Figaró (Vallès Oriental) i Sant Martí de Centelles (Osona), de manera que ha tallat el pas dels trens de la línia R3 de Rodalies en aquest tram. Renfe està gestionant un servei alternatiu en aquest tram amb autobusos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Política

La plantilla del Consell Comarcal del Baix Penedès exigeix equipar sous

El Vendrell
educació

Clam perquè es posin zones d’ombres a sis escoles públiques de Mataró

mataró
societat

Entitats veïnals i socials tallen Aragó en protesta per la Fòrmula 1

Barcelona
Societat

Proposen reduir un 51% l’espai de premsa dels quioscos a Barcelona

Barcelona
Medi Ambient

L’oposició de Camarles demana blindar el terme a les plantes de biogàs

Camarles
Societat

L’Ajuntament de Badalona retalla l’horari de les terrasses del front marítim

Badalona

Milloraran passos de vianants de Lluís Pericot i Álvarez de Castro

GIRONA
URBANISME

Al Baix Llobregat s’han iniciat 497 habitatges aquest 2024

Viladecans

Detenen cinc persones per sabotejar caixers a Barcelona, l’Hospitalet i Santa Coloma

Barcelona