Societat

Proposen les Aules Sènior de Mataró per rebre la Creu de Sant Jordi

El Foment Mataroní sol·licita la distinció a la Generalitat amb el suport de tots els grups municipals que han aprovat una declaració conjunta

L’entitat Foment Mataroní sol·licita al Departament de Cultura de la Generalitat la concessió de la Creu de Sant Jordi a les Aules Sènior de Mataró. La proposta compte amb el suport de tots els grups municipals de la ciutat que reconeixen la tasca que des de la dècada dels 80 impulsa aquesta entitat a ciutat, treballant a favor de les persones grans.

Les Aules Sènior de Mataró es van constituir oficialment el lament el 1983 per contribuir a la cultura i la formació permanent de la gent gran i, al mateix temps, promoure l’esperit de germanor i l’ajuda mútua. Les activitats de les Aules Sènior tenen des de fa molts anys, un doble vessant. D’una banda, les conferències i col·loquis dins el cicle Conferències d’Extensió Universitària que s’organitzen a la sala d’actes del Foment Mataroní des del 2004. D’altra banda, paral·lelament, s’hi han desenvolupat també múltiples activitats acadèmiques, concretades en cursos de diferents durades i continguts.

L’any 2012 les Aules Sènior es van adherir activament a les activitats programades de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia