Societat

El Celler de Can Roca, un dels premiats en polítiques de recursos humans

El Celler de Can Roca, Eco-Basics i la Coordinadora ONG Solidàries han estat les guanyadores dels Premis Etalentum Girona 2024 que s’han lliurat aquest dimarts en una gala presidida per l’alcalde de la ciutat, Lluc Salellas. Aquests premis, impulsats per l’empresa de selecció de personal Etalentum, son una iniciativa que reconeix a les empreses que desenvolupen millors polítiques de recursos humans i tenen l’objectiu de donar visibilitat a aquelles organitzacions que promouen l’excel·lència en la gestió del talent.

També ha rebut el ’Premi Etalentum d’Honor’, Miguel Ángel Sánchez Muñoz ’Míchel’, a títol individual, per la seva trajectòria com entrenador de futbol treballant amb èxit des del lideratge i la motivació d’equips.

Les empreses finalistes, totes elles ja guanyadores en haver estat escollides del conjunt d’empreses del territori, son Puratos, Kave Home, Liquats Vegetals, La Selva, Comexi, Som Energia, Boadas 1880, TM Comas, BDF Ingredients, Refrica, Cuinats Jotri, Q-Railing, Playbrand, The Smart Lollipop, Saratoga, Bewolfish, Iqua Robotics i DCU Tecnològic.

Un Comitè d’Experts format per representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona, entre d’altres institucions i organitzacions empresarials, ha estat responsable d’escollir a les empreses candidates. Aquestes han estat posteriorment votades, mitjançant una enquesta, per les persones que viuen i treballen al territori. Això suposa una gran novetat en relació a altres premis on son els empresaris els que voten a altres empresaris.

Les companyies guardonades han estat només tres, una per cada categoria en funció del seu tamany.

Els ’Premis Etalentum Girona’ han tingut en compte que les organitzacions treballin en aspectes com la promoció del talent intern i extern; el nivell de compromís amb els treballadors; la creació d’oportunitats per a la formació i el desenvolupament professional; l’aplicació de polítiques de conciliació, integració, gènere i salut, així com les bones pràctiques de comunicació interna i transparència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia