Societat

Societat

Sitges es prepara per a la desfilada de l’orgull LGBTQIA+

Diumenge, de 17 a 19 hores es fa la Sitges Parade, la desfilada que és el centre del Sitges Pride i l’activitat que atrau més públic. El recorregut comptarà amb 19 carrosses i més de 2.000 participants per reivindicar la igualtat i els drets del col·lectiu LGBTQIA+. El punt de sortida serà l’exterior del restaurant Kansas en direcció a la Fragata per tornar pel passeig de la Ribera fins a arribar a l‘Hotel CalIpolis amb Avinguda Sofia. Aquesta és la 13a edició de la festa del Sitges Pride. Dissabte es fa la carrera en talons alts, a les 17.30 i després segueix la festa, amb molta música, fins passades les 3h.Diumenge, més festa encara, ara ja la traca final, després de la desfilada i fins ben entrada la matinada.

Segons l’organització, l’edició 2023 de Sitges Pride va deixar al municipi un impacte econòmic de 17 milions d’euros, comptabilitzant les reserves als allotjaments i la despesa mitjana en restaurants i establiments locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia