Societat

comerç

Queviures Múrria obrirà un local al Maremàgnum

Un altre establiment centenari, Casa Guinart, també formarà part del nou espai gastronòmic Time Out Market

Dos establiments més que centenaris, el ‘colmado’ Queviures Múrria, que té 126 anys d’història, que està a la cantonada dels carrers Roger de Llúria amb València, i Casa Guinart, que té 125 anys i està entre la Rambla i el Mercat de la Boqueria, s’afegeixen a la llista d’establiments de restauració que formaran part del Time Out Market Barcelona, al Maremàgnum, i que està previst que obri ben aviat, aquest mateix estiu.

El Time Out Market Barcelona serà un nou espai gastronòmic de la ciutat, ocuparà un espai de 5.250 m² del pis més alt del Maremàgnum i acollirà una selecció editorial de catorze cuines, un restaurant de servei complet, quatre bars (dos interiors i dos exteriors), un espai per a esdeveniments i un estudi de pòdcast (perquè darrera aquesta iniciativa hi ha la revista Time Out, prescriptor del món cultural i gastronòmic de la ciutat). Hi haurà accés directe des del carrer mitjançant una escala mecànica i un ascensor i s’assemblarà molt a altres mercats que aquesta revista té en altres ciutats del món. En aquest cas, el nou mercat comptarà amb vistes al mar i la ciutat, a edificis tan emblemàtics com la Torre del Rellotge de la Barceloneta i la nova Llotja de Pescadors.

Des que va obrir el 1898, Queviures Múrria, una joia modernista s’ha especialitzat a vendre els millors productes delicatessen gastronòmics tant locals com internacionals (no oblidem que el primer xampany i salmó fumat que es van vendre a Barcelona van sortir del seu taulell) oferiran al Time Out Market embotits catalans ibèrics, el ‘foie’ més fi, una selecció extensa de vins, caves i xampany prèmium, les conserves gurmet i una selecció de formatges.

Per la seva banda, a Casa Guinart, el restaurant és popular dels venedors de la Boqueria, està especialitzat en cuina catalana. Els xefs David Moya i Òscar Manresa, grans coneixedor de la Boqueria, oferiran el seu millor producte i la seva visió particular de la cuina clàssica catalana, com el fricandó o les mandonguilles amb sípia.

En quest nou espai gastronòmic hi participaran xefs i locals coneguts i talents emergents.

Entre els establiments que hi tindran un espai hi ha Xuba Tacos, del xef Antonio Saéz (qui va esta al capdavant de les cuines de l’Hotel Arts i també va estar al Lasarte) i el seu soci mexicà Raúl Salcido, l’espai del RiasKru,, que és una fusió de dos llegendaris restaurants de marisc , el Rías de Galicia i Espai Kru, pioner de la fusió culinària a Barcelona, dell xef Robert Gelonch .

També han volgut instal·lar-se en aquest nou espai el Bar Nuri, que al Poblenou tenen establiment des del l 1962 i la pizzeria La Balmesina, considerada la número 50 del món pel prestigiós prescriptor The 50 Top Pizza World 2023, una pizzeria d’inspiració italiana que està en mans dels xefs Massimo Morbi, Alessandro Zangrossi i Mattia Ciresola.

També hi haurà un local per a menjar hamburgueses, la Real Hamburguesería, darrera de la qual hi ha els xefs Eduardo Egui i Arturo López i, com no podia faltar, un japonès de sushi: Monster Sushi, que no només oferirà sushi sinó una àmplia gamma de plats calents asiàtics (com els els fideus de yakisoba saltats amb filet de vedella, que es troben entre els )

Pel que fa a les postres i dolços hi haurà la xocolateria Bubó, que excel·leix en xocolata, brioixeria i pastissos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia