Societat

JUDICIAL

Pla de mobilitat a la Barceloneta per la copa Amèrica de vela

La copa Amèrica de vela es disputarà a Barcelona a partir del 22 d’agost i s’ha elaborat un pla de mobilitat que ha de garantir l’accés a la zona on es desenvoluparan els actes a tothom que es desplaci a peu, en transport públic o en bicicleta. També hi tindran l’accés assegurat els veïns i veïnes i els serveis en tot moment. L’accés amb vehicle privat podrà quedar restringit, en determinades hores i espais, en funció de l’afluència de públic, excepte en el cas de les motocicletes. Els veïns i veïnes de la Barceloneta disposaran d’una acreditació específica per circular amb vehicle privat pel barri sense restriccions.

El transport públic arribarà a tots els punts de l’esdeveniment sense limitacions i es reforçarà els dies de competició en què es prevegi una major afluència d’espectadors. Pel que fa a l’accés amb taxi i els VTC (amb reserva o passatge), el seu pas estarà garantit mentre duri l’esdeveniment. Els autocars discrecionals també podran desplaçar-se per la zona per encotxar i desencotxar passatge, sense estacionar.

Acreditacions als veïns

El procés per acreditar els veïns s’iniciarà al mes de juliol. Hi haurà acreditacions per a persones que tinguin un vehicle amb plaça d’aparcament garantida a la zona. També per als vehicles amb plaça de resident a la zona de residents de la Barceloneta (ÀREA) o amb plaça de pàrquing als aparcaments de BSM o en aparcaments de la zona del Port de Barcelona. Aquestes persones rebran una acreditació al seu domicili que hauran de portar visible al vehicle durant la competició. Pel que fa a les persones que disposin de plaça d’aparcament de lloguer o compra que no sigui municipal ni del Port de Barcelona, hauran de sol·licitar l’acreditació de manera presencial al Centre Cívic de la Barceloneta.

Les acreditacions per a persones que visquin o treballin a la Barceloneta però no disposin de plaça d’aparcament de resident o en un aparcament subterrani consistiran en una autorització que els permetrà accedir a la zona en cas que es restringeixi la mobilitat a certs carrers, però hi hauran de deixar el passatge i tornar a sortir, ja que no hi podran estacionar. En aquest cas, l’acreditació s’haurà de demanar presencialment al Centre Cívic de la Barceloneta.

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/6-urbanisme/2427432-la-biblioteca-garcia-marquez-de-barcelona-tancara-tres-setmanes-per-arreglar-desperfectes.html

2427432



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia