Societat

societat

Les Dissantes tindran ‘tardeo’ amb bingo musical i un circuit per a persones cegues

Comença el compte enrere de l’onzena edició de les Dissantes 2024, la gran festa popular, solidària i inclusiva que dona el tret de sortida de la festa major de Mataró. Com a principals novetats en aquesta edició del proper dissabte 20 de juliol tindrà lloc el ‘tardeo’ amb bingo musical que es farà al pati del Cafè Nou on tothom podrà divertir-se jugant, cantant i ballant hits actuals i d’altres temps. Els premiats s’enduran consumicions gratuïtes per a la Nit de Concerts de les Dissantes.

L’altre novetat és que s’estrenarà un nou circuit sensorial creat i pensat per a persones cegues dins l’Espai Familiar de les Dissantes. La Comissió de Jocs d’en Santi -formada per professionals i persones ateses als serveis d’atenció diürna-, incorporarà també nous jocs de taula per atraure a un públic més adult.

La flashmob més disco

Aquest dissabte 15 de juny la Fundació El Maresme presentarà públicament la coreografia del Jo Soc Com tu 2024 en el marc de la celebració dels 40 anys de la revista Capgròs. La cantautora manresana Sara Roy és una de les cantants revelació dels últims anys i ha versionat, de la mà de la Fundació El Maresme, un Jo Soc Com Tu que combina una lletra inspiradora amb una sonoritat electrònica molt potent. Parla de les diverses maneres de comunicar-nos, de l’amor i de la importància de cuidar a qui cuida. La cançó i el vídeoclip ja es troben a les plataformes digitals però s’estrenarà en directe a les nou del vespre en un dels moments més esperats de les Dissantes: la multitudinària flashmob que convertirà el Parc Central Vell en una marea vermella, el color de la samarreta i polsera solidàries d’aquesta edició.

La Nits de Concerts comptarà amb Sara Roy i 31 FAM com a cap de cartell i tancarà el grup mataroní Angangas que versionarà èxits per fer ballar tothom fins altes hores de la matinada.

Crida al voluntariat

Les Dissantes són una realitat gràcies al compromís social que demostren, any rere any, els centenars de persones que hi col·laboren de forma altruista i voluntària. L’edició anterior es van sumar més de 250 persones. Un any més, la Fundació el Maresme convida a viure-les des d’un prisma diferent oferint-se a col·laborar com a voluntaris a través del correu voluntariat@fundaciomaresme.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MOBILITAT

Trànsit reposarà radars vandalitzats, entre altres un que no vol Santa Cristina

SANTA CRISTINA D’ARO
Europa

El linx ibèric ja no és una espècie en perill d’extinció, però continua “amenaçada”

Medi ambient

La platja contaminada de Sant Adrià de Besòs seguirà tancada

Sant Adrià de Besòs
Educació

Concentració de docents al Consorci d’Educació a Barcelona: “Volem continuïtat”

Barcelona
SALUT

Concentració a Mataró per exigir la continuïtat del servei de pediatria a l’Hospital

Mataró
Educació

Barcelona enllestirà la reordenació de l’FP el 2030

Barcelona
OLOT

Els veïns del barri del Morrot demanen els expedients del Pla Parcial

OLOT
Societat

Mor Francesc Bosch, el premianenc amant dels pessebres

canvi climàtic

Onades de calor extrem arreu del món

barcelona