Societat

4 morts i 3 ferits en un accident al pas de l'AP-7 per Castellví de Rosanes

Trànsit

Quatre persones han mort la matinada d'aquest dissabte en un accident que ha passat al pas de l'autopista AP-7 per Castellví de Rosanes, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Tres persones més han quedat ferides, una en estat molt greu. Totes elles han estat traslladades als hospitals de Martorell i al de Bellvitge. Un vehicle que anava en sentit Barcelona ha saltat la mitjana de l'autopista i ha xocat frontalment contra un altre cotxe que circulava en sentit sud.

Els morts són tres joves de 30 anys i un altre de 20. El sinistre ha obligat a tallar l'autopista cap a Tarragona durant dues hores i mitja, entre tres quarts de cinc de la matinada i les set del matí.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident al voltant d'un quart i cinc minuts de cinc de la matinada d'aquest dissabte. Arran del sinistre, que ha passat al quilòmetre 173,5 de l'autopista AP-7, quatre persones han mort, dues han resultat ferides de caràcter greu i una de lleu.

Pèrdua de control
Segons les primeres informacions, el conductor d'un cotxe que anava amb dues persones més en sentit França ha perdut el control degut a la somnolència, ha passat per sobre la mitjana que separa els dos sentits de la marxa i ha envaït el sentit contrari. Llavors, ha xocat amb un altre turisme que anava en sentit Tarragona amb quatre ocupants.

Dels tres ocupants del vehicle sentit nord, ha mort l'acompanyant que anava a darrere. El conductor, que és novell, ha quedat ferit greu i ha donat negatiu en les proves d'alcoholèmia i de drogues. L'acompanyant del seient davanter ha quedat ferit lleu. Tres ocupants del cotxe que circulava en sentit sud han mort i un quart es troba en estat molt greu.

En el lloc del sinistre hi ha participat nou dotacions dels Mossos i cinc dels Bombers, que han treballat en les tasques de rescat de les persones i de la neteja de la via. També hi han intervingut serveis sanitaris i de manteniment de carreteres. El trànsit per l'AP-7 no s'ha pogut reobrir fins les set del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES