Societat

Mor una cinquena persona que va quedar ferida en l'accident a l'AP-7 a Castellví de Rosanes

Trànsit

Un dels ferits greus de l'accident de Castellví de Rosanes, Javier L. P., de 30 anys, ha mort la nit d'aquest dissabte. Amb ell, ja són cinc els morts en aquest accident on dos turismes, un amb matrícula de Girona i l'altre de l'estat espanyol van xocar frontalment.

Cal recordar que el turisme amb matrícula de Girona circulava en sentit França amb tres ocupants quan el conductor va perdre el control del seu vehicle, passant per sobre de la mitjana que separa els dos sentits de circulació, envaint el sentit contrari i col·lidint amb el turisme amb matrícula de l'Estat, que circulava sentit Tarragona amb quatre ocupants.

Per tant, el tràgic accident de trànsit que va passar aquest dissabte a l'AP-7 ha causat finalment cinc morts i dues persones ferides. Els morts són tots els ocupants del vehicle que circulava correctament i un menor que viatjava en el vehicle que es va saltar la mitjana. El conductor del vehicle i un altre acompanyant van quedar ferits.

Segons el director del Servei Català del Trànsit, Josep Pérez Moya, la somnolència en seria la causa més probable. Arran de l'accident, Pérez ha volgut recordar als conductors que en els casos de realitzar desplaçaments nocturns, moment en què el cansament i/o la somnolència poden fer acte de presència, si s'ha de conduir es faci el suficientment descansat.

La fatiga disminueix l'atenció, la concentració i els reflexos cosa que fa augmentar el risc d'accidents. També cal recordar que l'ús dels cinturons de seguretat és obligatori.
 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós