CAMPLLONG (Comarca)

Referent agrari i ramader

La Fira Comarcal de Primavera de Campllong arriba aquest cap de setmana a la 27a edició amb una àmplia programació en què a les activitats ja tradicionals, com ara el concurs de vaques frisones o la mostra artesanal, se n'hi sumaran de noves, vinculades al sector agrícola i ramader, com ara una exposició d'aus de raça, que es farà als afores del pavelló esportiu. Aquest programa convertirà la fira en un veritable aparador de l'activitat econòmica i social de 40.000 metres quadrats, dels quals 2.750 estaran coberts. El nucli de la fira serà, com cada any, la fira comercial multisectorial –l'envelat comercial, de 600 m², tindrà 30 expositors–, a més de la 19a mostra de productes artesans i d'alimentació i l'11è mercat d'ocasió de maquinària agrícola i industrial, al recinte firal; la mostra d'oficis artesanals, al pavelló esportiu, i les mostres comercial de maquinària agrícola i ramadera, i de maquinària, vehicles i utillatges industrials antiga i actual, al recinte firal exterior, amb totes les novetats del sector. [Més informació, de la plana 34 a la 41.]

A. VENTURA

18 i 19 d'abril. Dissabte, d'11 del matí a 8 del vespre, i diumenge, de 10 del matí a 8 del vespre. Durant tota la fira hi haurà servei de bar. El recorregut de la tractorada serà dins el municipi de Campllong. L'organització ha previst una gran zona d'aparcament.

Rècord de visites

Després de més d'un quart de segle d'existència continuada, la Fira Comarcal de Primavera de Campllong s'ha convertit en un referent dins del món comercial, agrícola i ramader català. Ho avala la xifra de més de 30.000 visitants que va tenir en l'edició passada, que es preveu superar aquest any, i que la converteixen en un veritable aparador de l'activitat econòmica i social de tota la demarcació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona