Societat

Detenen dos homes pel segrest 'exprés' d'un empresari

Policial

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes pel presumpte segrest d'un empresari de el Prat de Llobregat i intentar fer el mateix amb un altre. L'autor material del segrest hauria tingut tancat, encaputxat i lligat de mans la víctima durant més d'un dia al seient posterior del propi vehicle, segons ha informat la policia catalana.

Juan M., de 45 anys i veí de Canyelles, coneixia l'empresari i tenia deutes econòmics. Al costat de Francisco C.F., de 47 i veí de Vilafranca del Penedès, va ordir un pla per cometre diversos segrestos exprés i obtenir 300.000 euros de la primera víctima, segons ha avançat avui el diari El Punt.

Es van fer passar per clients interessats en una parcel·la de l'empresari a la urbanització La Selva de les Meravelles, a Canyelles. El 17 de juny, Francisco C.F. es va citar amb la víctima per a veure la parcel·la, però en veure'l es va llançar sobre el propietari del terreny, el va obligar a pujar al seu cotxe, li va lligar les mans amb unes brides i li va posar un sac de roba blanc al cap.

El raptor va conduir durant gairebé un dia i mitjà, passant per Sant Joan Despí, l'Arboç o Canyelles, a més a més, de pistes forestals i de muntanya, segons va poder intuir el segrestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.