Societat

societat

Sant Vicenç estrena mercat setmanal

L'espai té una vintena de parades i es troba a l'avinguda Toni Sors

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt inaugura avui un mercat a l'aire lliure situat a l'avinguda Toni Sors. El servei constitueix un nucli comercial de proximitat, que neix per evitar que els veïns hagin de marxar fora del poble per anar a comprar. El mercat, que tindrà una periodicitat setmanal, es muntarà cada dissabte de vuit del matí fins a les dues del migdia i agruparà prop d'una vintena de parades de tota mena.

Per estrenar-lo, l'Ajuntament preveu fer un acte festiu que inclourà la possibilitat de pujar en un globus aerostàtic. Tot i la posada en marxa d'aquest espai, l'actual mercat de la plaça del Poble, que acostumava a tenir només tres marxants, continuarà instal·lant-se tots els dijous.

La implantació del mercat setmanal de l'avinguda Toni Sors forma part de les propostes que van sorgir arran d'una enquesta ciutadana en la qual un 84,0% dels santvicentins van manifestar que marxaven fora per anar a comprar per la manca d'oferta comercial. L'estudi també posava de manifest la necessitat d'ampliar l'actual mercat, de canviar-lo de lloc, i fins i tot de dia, amb vista a poder atraure més clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.