Societat

successos

Troben mil plantes d'haixix a Begues

Els quatre arrestats tenien un laboratori de cultiu en un domicili del municipi

Els Mossos han detingut quatre persones de nacionalitat búlgara que tenien més d'un miler de plantes de marihuana en un laboratori de cultiu en un domicili d'una urbanització a Begues (Baix Llobregat). Els arrestats, d'entre 26 i 36 anys, distribuïen la droga a altres municipis propers de la comarca. En el moment de fer les detencions, els agents van trobar al maleter d'un vehicle una bossa de plàstic de grans dimensions plena de plantes de marihuana, amb un pes aproximat de quinze quilos.

En el registre a l'immoble es va comprovar que hi havia un laboratori perfectament estructurat destinat al cultiu a gran escala de la marihuana. Les habitacions s'havien adaptat amb sistemes de ventilació, calefacció, refrigeració i il·luminació per tal de facilitar aquesta activitat il·lícita. El laboratori es destinava a la germinació, elaboració, cultiu, producció i emmagatzematge de la marihuana. Es calcula que amb el miler llarg de plantes que hi havia a la casa els detinguts podrien haver obtingut uns guanys d'uns 600.000 euros. Els quatre detinguts han ingressat a la presó.

Detinguts amb cànnabis

Els Mossos d'Esquadra han detingut des del 15 de setembre cinc persones més per cultiu de cànnabis en diverses operacions a Xerta, l'Aldea, Deltebre i Roquetes (Baix Ebre). En total, els agents han intervingut 85 plantes de marihuana, amb un pes total d'uns 300 quilos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.