Societat

Descarrila un tren Regional a Flaçà

Interromput el servei de trens entre Girona i Figueres

Dues dones resulten ferides lleus

Un tren de mitjana distància que cobria el trajecte entre Portbou (Alt Empordà) i Barcelona ha descarrilat avui a Flaçà (Gironès) per la sortida d'un eix d'un dels cotxes del comboi, un accident en el qual dues passatgeres han resultats ferides lleus i han estat traslladades a l'hospital Doctor Trueta de Girona.

La resta del passatge, unes dues-centes persones en total, que no han patit mal, ha estat transbordat a un altre comboi amb destinació a Barcelona, cap a les 14:26 hores, ha informat Renfe a Efe.

L'accident s'ha produït cap a les 13:20 hores quan el tren que havia partit de Portbou a les 12:29 hores s'ha sortit de la via en el tram entre Figueres i Girona, en un punt pròxim a la localitat de Flaçà, i que ha provocat contusions lleus a dues dones que viatjaven en el comboi.

En les tasques d'emergència hi han actuat diversos equips de Bombers de la Generalitat, han explicat les mateixes fonts.

En aquests moments, els serveis ferroviaris es realitzen per via única entre Girona i Figueres, sense parar a Flaçà. Tot i així, almenys un tren que feia aquest trajecte ha hagut de retornar a Girona, on un servei d'autobusos havia de suplir el ferroviari. Alguns passatgers han informat però que el servei d'autobusos no estava llest quan hi han arribat.

S'espera que el servei per tren es reobri al llarg d'aquesta tarda de dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.