Societat

vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La tercera Temporada Gastronòmica del Poltre, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, aplega divuit establiments de restauració que presenten les seves propostes culinàries a partir de dissabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cuinats a la brasa i estofats, les elaboracions en cru, els plats de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de vestir aquesta carn de primera qualitat, ja que són animals que pasturen a les muntanyes de la vall de Camprodon. La carn de poltre, rica en vitamina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·licitats pels clients dels restaurants de la zona. Cuines de la Vall de Camprodon ha presentat un llibret amb els menús, els productes amb què treballa i la història de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La burocràcia i la sobreprotecció frenen la prevenció del foc

barcelona

La Biblioteca Popular per a la Dona

Prova pilot a les Garrigues Altes contra l’èxode rural

barcelona

Catalunya en doble alerta: risc d’incendis per la calor i anunci de fortes pluges

barcelona

Creix el frau elèctric a les comarques de Girona

GIRONA

La baixada de raiers ara serà a la primavera

Coll de Nargó

Més connexions vinculades al cultiu de marihuana

GIRONA

Volen criteris per fixar un límit nou d’immersions a les Medes

L’ESTARTIT
SOCIETAT

Blanes recuperarà la Caminada Nit de Sant Bonós