Societat

vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La tercera Temporada Gastronòmica del Poltre, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, aplega divuit establiments de restauració que presenten les seves propostes culinàries a partir de dissabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cuinats a la brasa i estofats, les elaboracions en cru, els plats de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de vestir aquesta carn de primera qualitat, ja que són animals que pasturen a les muntanyes de la vall de Camprodon. La carn de poltre, rica en vitamina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·licitats pels clients dels restaurants de la zona. Cuines de la Vall de Camprodon ha presentat un llibret amb els menús, els productes amb què treballa i la història de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’Hospital de Campdevànol ja opera les hèrnies inguinals i crurals per endoscòpia

CAMPDEVÀNOL
mobilitat

Retards a l’R3, R4 i R7 de Rodalies per avaria a Montcada Bifurcació

barcelona
GIRONA

Les havaneres tornen a la catedral per Sant Narcís

girona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Predomini del sol

Barcelona
terrassa

Primer congrés de videojocs independents

Terrassa
LA CRÒNICA
Jordi Ferrer

El cronista ‘premi Nobel’

Societat

Barcelona no entén les ZBE

barcelona
URBANISME

Els jutjats obliguen l’Ajuntament de Girona a pagar més de 673.000 euros pel Mercat de Santa Eugènia

girona

Nissan celebra el 20è aniversari de l’estudi de disseny londinenc amb la presentació del Concept 20-23