Societat

Morella s'incorpora al Sistema Integral de Qualitat Turística de Destinacions

Es converteix en el primer municipi valencià que s'integra en un projecte que assessora i avalua l'adequació dels serveis als estàndards de qualitat

Morella s'ha convertit en el primer municipi valencià a integrar-se en el Sistema Integral de Qualitat Turística de Destinacions, un projecte impulsat per la secretaria general de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. El projecte SICTED està basat en la consciència integral de la destinació i en la identificació d'objectes comuns dels agents implicats. És un model de participació que requereix que tots els serveis turístics adherits es comprometen amb la qualitat turística. El projecte ofereix un pla formatiu de visita d'assistència tècnica per part d'assessors, tallers de dubtes i solucions, grups de treball que desenvolupen propostes de millora per a la destinació i avaluacions que contrasten l'adequació dels serveis als estàndards de qualitat.

La integració en el SICTED ha suposat a Morella aconseguir el distintiu Compromís de Qualitat Turística, que s'uneixen a altres, com ara la Q de l'Oficina de Turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.