La jornada de germanor clou el memorial Josep Ramon López

La jornada de germanor del XV Memorial Josep Ramon López es va celebrar al Pla de Santa Maria. Es va iniciar amb una caminada que va sortir des de l'església de Sant Ramon per recórrer diferents espais del terme. El memorial en record a Josep Ramon López ho és també dels valors que reivindicativa de justícia, generositat, igualtat d'oportunitats i respecte per les persones i el medi. Cada any els amics i les institucions en les que participava destinen unes jornades a mantenir viu aquest llegat.

En el decurs de la jornada es van lliurar els premis a la recollida selectiva d'aparells de música i so, amb residu elèctric que es pot recuperar, que s'ha realitzat entre els alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius de les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà. L'IES Jaume Huguet va centralitzar la recollida, amb 116 aparells. Els alumnes premiats van ser Mireia i Carles Gallart, amb 65 aparells; Carles Nadal, Marc Guasch i Pol Vallvé, amb 40 aparells i Mònica Gils, que en va dur 11. La recollida selectiva és una de les activitats que forma part del memorial. Es vole transmetre valors i actituds perquè els joves a ser respectuosos i compromesos amb el medi ambient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.