Monogràfics

VILA-SACRA (Alt Empordà)

8a Fira de la Ceba i del Calçot

És temps de calçotades

Els calçots i les calçotades constitueixen una autèntica festa gastronòmica a Catalunya, especialment els mesos de gener, febrer i març. Per aquest motiu, el municipi altempordanès de Vila-sacra ha decidit dedicar exclusivament a aquest producte una fira amb degustacions, concursos i moltes altres activitats lúdiques i festives. La fira, que es desenvoluparà en diversos escenaris del municipi, obrirà les seves portes a les 10 del matí, i una hora després, la companyia Nik Nak Circus oferirà al pati de les antigues escoles un espectacle per als més menuts.

Un dels plats forts de la jornada serà, com cada any, el concurs de menjar calçots, que començarà a les 12 del migdia al pati de les escoles i que precedirà la missa solemne a l'església de Sant Esteve amb l'acompanyament de la coral Veus Blanques de Vila-sacra.

El matí culminarà a les dues del migdia amb la calçotada popular, al centre cívic, durant la qual es farà entrega dels premis Ceba i Calçot als primers guardonats del concurs. Tancarà la jornada festiva una ballada de sardanes a la plaça de les Escoles a càrrec de la Cobla Empordanesa.

20 de febrer. Durant tot el dia, mostra gastronòmica de la ceba i el calçot i fira amb productes d'alimentació i artesania Tel. 972 507 523.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró