Societat

Mor un nen de dos anys per l'atropellament d'un camió a Castellar

El petit hauria creuat la carretera de Sabadell amb el semàfor encara en vermell

Un helicòpter del SEM ha traslladat el menor a l'hospital però no se li ha pogut salvar la vida

Un nen de dos anys i mig ha mort aquest matí a Castellar del Vallès (Vallès Occidental) quan un camió l'ha envestit per accident.

Els fets han tingut lloc a la confluència del carrer de Suïssa i la carretera de Sabadell, quan el menor, que anava en bicicleta, la seva mare i dos germans esperaven per creuar la carretera en un semàfor que s'activa amb un polsador, segons ha explicat la policia local a l'agència ACN.

Per causes que encara es desconeixen, el nen ha començat a pedalar i s'ha situat al mig de la carretera amb el semàfor per a vianants en vermell coincidint amb el pas d'un camió, que no ha estat a temps d'aturar-se i ha atropellat el petit.

Els conductors que han presenciat el fet s'han posat en contacte amb els serveis d'emergències, que han desplaçat fins al lloc un helicòpter per tal de traslladar el nen a l'hospital. Tot i els esforços per salvar-li la vida, l'infant ha mort arran de l'atropellament.

Tot i que la policia encara no ha confirmat que el nen hagi creuat en vermell, ha explicat que el semàfor funciona a través d'un polsador, és a dir que es posa verd a demanda del vianant. Segons sembla però, l'infant s'hauria escapat del control de la mare i hauria travessat sense el seu permís.