Societat

Foment reduirà peatges de l'AP-7 i l'AP-2 a Catalunya

Es completat l'enllaç de Gelida, de manera que els usuaris el podran utilitzar per dirigir-se al sud de l'autopista

Les reduccions es produiran en el tram Barcelona i Tarragona, entre Martorell o Salou

El Ministeri de Foment eliminarà aquest dilluns el peatge de l'autopista Barcelona-Tarragona (AP-7), entre Martorell i Salou, el que abaratirà el preu d'alguns trajectes, segons ha informat en un comunicat.

A més, s'ha completat l'enllaç de Gelida, de manera que els usuaris el podran utilitzar per dirigir-se al sud de l'autopista --cosa que no era possible actualment--, i el peatge dels recorreguts amb origen o destí en els enllaços de Gelida, Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca Nord, Vilafranca Centre i Reus serà inferior al d'ara.

Alhora, se suprimeixen els peatges del Vendrell i Tarragona, a l'autopista Barcelona-Tarragona, i de la Mediterrània, de l'autopista Saragossa-Mediterrània (AP-2), de manera que es podrà circular per les dues vies sense parades intermèdies.

D'altra banda, les concessionàries de l'autopista Barcelona-Tarragona (Acesa) i Tarragona-València (Aumar) han acordat, amb l'autorització de Foment, el cobrament conjunt del peatge en les dues vies, suprimint la barrera de Cambrils.

Així, no caldrà efectuar cap parada intermèdia a les autopistes de Barcelona-Tarragona, Tarragona-València i Saragossa-Mediterrània.

La Generalitat finançarà la totalitat del peatge en els recorreguts entre Gelida i Vilafranca del Penedès amb motiu de l'entrada en funcionament d'aquest sistema de peatge tancat i del nou enllaç de Gelida, amb l'objectiu de millorar la mobilitat de l'Alt Penedès.

D'aquesta manera, el Govern finançarà la gratuïtat del peatge per als vehicles lleugers que circulin en el tram de l'AP-7 entre els enllaços de Gelida, Sant Sadurní d'Anoia i Vilafranca del Penedès nord, centre i sud i que tinguin origen o destí a Gelida.

Aquesta bonificació s'afegeix a les existents en l'AP-7 a la comarca, i per poder beneficiar-se d'ella cal utilitzar el sistema de telepeatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona
opinió

Calonge i Sant Antoni, municipi pioner en ‘smart city’

Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Figueres perfora un pou de 200 metres de profunditat per buscar aigua

figueres