Monogràfics

BORRASSÀ (Alt Empordà)

Fira de l'Allioli de Creixell

Amb el toc d'Adrià

L'allioli comparteix protagonisme amb el millor cuiner del món a la fira d'enguany, ja que Ferran Adrià es converteix en el primer personatge que rep la Mà de Morter d'Or de la mostra, un premi que s'introdueix aquesta edició i que vol homenatjar la trajectòria del cuiner i el fet que respecti la tradició en la innovació a la cuina. El concurs internacional d'allioli continua sent, però, l'acte principal d'aquesta festa dedicada a la salsa nacional de Catalunya. Hi participen una trentena de persones i el jurat valora el gust, el cost i el color, entre altres qualitats. Després, lliurament de premis i dinar popular i, per acabar, audició de sardanes.

29 de maig. A la font de les Curculles. Concurs a les 11.30 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida