Societat

Investiguen la desaparició de l'exdirigent d'UP Josep Puigpelat

El ramader va ser vist per última vegada dimarts a la tarda abans d'assistir a una reunió a Calaf

Dues dotacions dels Mossos d'Esquadra i una altra dotació aèria treballen en la recerca

Els Mossos d'Esquadra busquen el ramader i exdirigent del sindicat Unió de Pagesos (UP) Josep Puigpelat, de 51 anys, que es troba en parador desconegut des de dimarts a la tarda, quan es dirigia a una reunió a la cooperativa agrícola de Calaf.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Central, va ser la dona de Puigpelat qui va interposar la denúncia dimecres al matí després que el seu marit no tornés a casa a dormir.

L'última vegada que la seva dona va veure Puigpelat, que també és president de la Cooperativa de Pagesos de Calaf i comarca, va ser dimarts a les 18.30 hores, quan va sortir de casa per assistir a la reunió. En veure que era més tard de mitjanit i el seu marit no havia tornat a casa ni contestava al telèfon, la dona es va intentar posar en contacte amb els membres de la cooperativa, que no li van contestar fins l'endemà, quan li van dir que Puigpelat no s'havia presentat a la reunió.

La dona va acudir llavors als Mossos a presentar la denúncia i, des d'aleshores, es van iniciar les tasques de recerca del ramader.

La policia autonòmica treballa sense cap hipòtesi, encara que de moment han investigat un possible accident de cotxe, ja que la tarda de la seva desaparició va caure una forta tempesta a la zona. No obstant això, no s'han trobat marques d'una sortida de via en el trajecte entre Solsona i Calaf.

Els Mossos també han buscat en un pantà i als boscos de la zona, per ara sense resultats, i han comprovat que no hi ha moviments bancaris ni de targetes per part de Puigpelat, de manera que de moment es descarta una desaparició voluntària.

Des d'aquest matí s'ha iniciat un operatiu de recerca conjunt entre Mossos, agents forestals i veïns, que estan rastrejant el terme municipal de La Molsosa, en què viu Puigpelat. Aquest dijous al matí, aprofitant la llum del dia, també s'ha incorporat una dotació aèria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA