Societat

Estudiants dels Estats Units assajaran castells a Bao

Formen part d'un programa d'estudis per a estrangers de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona

Un grup d'estudiants americans vindrà a participar a un assaig de castells a Bao aquest divendres, 1 de juliol. Els estudiants formen part d'un programa d'estudis per a estrangers de la Universitat Pompeu Fabra, i més concretament segueixen l'escola d'estiu Culture, identity and nationalism in Barcelona, que organitza una descoberta de Catalunya per a estudiants estrangers. El curs el segueixen cinquanta estudiants d'arreu dels Estats Units, i entre ells predomina un grup d'uns vint estudiants que són de la Northwestern University de Chicago. En aquest curs s'estudia la història i el present dels Països Catalans, de l'Estat espanyol i de Barcelona. És aquest grup d'estudiants que visitarà la Catalunya del Nord divendres, 1 de juliol. Els estudiants visitaran Ràdio Arrels, la ciutat de Perpinyà abans d'arribar fins a Bao a les set de la tarda. Els estudiants americans compartiran un sopar amb els airenovencs, això abans de posar-se la faixa i iniciar-se a la tradició castellera.

Trobada Nacional dels Falcons de Catalunya

D'altra banda, els Falcons del Riberal –una altra activitat que es desenvolupa sota l'impuls de l'associació Aire Nou de Bao– participarà aquest diumenge, 3 de juliol, a la desena Trobada Nacional dels Falcons de Catalunya, que tindrà lloc a Malla (comarca d'Osona).

Aquesta trobada anual permet a les colles i als seus components d'intercanviar experiències, descobrir noves construccions i fer festa i país. Hi assistiran les colles: Falcons de Llorenç, Falcons de Vilafranca, Falcons del País del Cava, Falcons de Piera, Falcons de Vallbona, Falcons de Vilanova, Falcons de Barcelona, Falcons del Riberal, Falcons de Castellcir i Falcons de Malla.

Per preparar aquesta important trobada, els Falcons del Riberal feien un assaig especial dimarts, 28 de juny, a partir de les 20 h a la Vilbau (seu social d'Aire Nou de Bao).

Per a memòria, els Falcons del Riberal van participat l'any 2009 a la vuitena Trobada a Vilafranca del Penedès, el 2010 van organitzar la novena trobada a Perpinyà. L'any vinent l'onzena trobada tindrà lloc a Llorenç del Penedès per a celebrar els 70 anys de la colla degana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona