Societat

successos

Detinguts per haver matat el company de pis a Lleida

Els dos arrestats pels Mossos van llençar el cos esquarterat al Segre

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns dos homes presumptament relacionats amb l'esquarterament d'un ciutadà a Lleida. El juny passat, la policia va trobar en diferents dies el cos de l'home, repartit en diversos trams del riu Segre, al pantà d'Utxesa, a Torres de Segre, i al parc de la Mitjana, a l'entrada de la ciutat de Lleida. Les parts del cos que es van trobar eren les dues cames i un braç. L'àrea territorial d'investigació de la regió policial de Ponent estava investigant el cas des d'aleshores, i ara s'han detingut dues persones com a sospitoses.

Ja fa dies que la policia anava al darrere d'un dels detinguts. La víctima, identificada gràcies a les empremtes dactilars com un home de 50 anys i de nacionalitat dominicana que havia estat fitxat per la policia per baralles i atemptat a l'autoritat, vivia en un pis ocupat il·legalment per diversos ciutadans estrangers al número 16 del carrer Paer Casanovas de Lleida. Segons van saber els investigadors, s'havia discutit amb un altre inquilí del pis, també de nacionalitat dominicana, el qual l'havia amenaçat de matar-lo i esquarterar-lo.

Aquest home havia fugit, i es va iniciar una intensa recerca que finalment va acabar aquesta setmana amb la seva detenció i també la d'un altre sospitós, en aquest cas de nacionalitat guineana i que també convivia amb els altres homes al pis del carrer Paer Casanovas.

Segons avançava ahir el diari Segre, en la seva primera declaració davant dels Mossos aquest segon detingut hauria reconegut que coneixia la víctima, però hauria negat la seva relació amb la mort i l'esquarterament de l'home.

Abans de l'esquarterament, la policia havia intervingut fins a quatre vegades en el pis ocupat per la víctima i els presumptes botxins a causa de baralles i altres tipus d'altercats que havien protagonitzat, segons fonts dels Mossos citades pel diari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt