Societat

Diades airenovenques aquest cap de setmana

Quinzena edició de les festes populars de l'associació cultural Aire Nou de Bao

La quinzena edició de les Diades Airenovenques comencen aquest vespre a dos quarts de nou amb una vetllada de teatre proposada pel grup Ultrera de Sureda. Es tracta d'una nova obra de Jaume Llong El testament d'en Fortuné. La representació tindrà lloc a la sala de festes de l'antiga cooperativa La Vilbau.

L'endemà, divendres, al Fogar Rural, també a dos quarts de nou del vespre, tindrà lloc la presentació del llibre A cremallengua, de Joan-Lluís Lluís, amb la presència de l'autor per unes xerrades i sessió de dedicatòries.

Dissabte a la tarda, a la plaça del Fogar, uns tallers de balls tradicionals occitans i diversos jocs precediran el correfoc (21.00 h) seguit d'un cremat i xicolatada i d'un concert de músiques tradicionals occitanes i catalanes.

Finalment diumenge, a la plaça de la Font, després d'un esmorzar popular (a les 8) i un cercavila (a 2/4 de 10), les diades s'acabaran amb una actuació castellera amb els Castellers del Riberal i la colla dels Falcons de Vallbona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.