És seu aquest cavall?

La policia local de Sarrià troba un cavall perdut a tocar de l'AP-7 i no en localitza l'amo

El dia dels fets, diumenge, només treballava un agent de la policia local de Sarrià, en Paco, que aquest dia va haver de fer un servei especial: localitzar un cavall perdut a prop de l'AP-7, al voltant de Can Camós, i evitar que s'introduís a l'autopista, cosa que «amb els salts que feia l'animal, no era del tot descartable malgrat les tanques protectores», va dir.

L'agent, amb l'ajunt de cinc veïns de la zona, van haver de tranquil·litzar primer l'animal, obligar-lo a apartar-se de la tanca de l'autopista, de la qual estava molt a prop, per després fer-lo entrar a la quadra d'una casa de la zona, on és actualment. «Ens va costar força de controlar-lo, perquè estava molt espantat», va explicar l'agent, que va afirmar que en trenta anys de servei no s'havia trobat mai amb un cas com aquest.

A l'hora de tancar aquesta edició, la policia no tenia coneixement de cap denúncia sobre la pèrdua de l'animal i no n'ha aconseguit localitzar el propietari. Per aquest motiu la policia fa una crida al propietari perquè s'hi posi en contacte i vagi a recollir el cavall. «L'animal és ara a la quadra de la casa de pagès on el van fer entrar, on el cuiden, però això no pot durar gaire», va explicar l'agent. La policia pensa que probablement l'animal no està legalitzat, i per això el propietari no es vol donar a conèixer. Amb tot, la policia diu que li suposa un «problema» tenir l'animal i que si el propietari no té la documentació corresponent l'ajudaran a tramitar-la al departament corresponent. El cavall sembla de mitjana edat, se'l veu tranquil, però una mica desorientat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Destinaran 1,8 milions per reparar “amb urgència” el passeig de Fenals

lloret de mar

Jaume Cruset i Ballart, pregoner de les Festes de Primavera de Girona

GIRONA

Trobada entre el Consell Intercomarcal de la Gent Gran i la Generalitat

GIRONA

Adjudiquen el projecte per construir 66 habitatges de lloguer

lloret de mar
RELIGIÓ

«Sigues al capdavant per servir», lema episcopal del nou bisbe de Girona

GIRONA
SALT

Segon espai del servei gratuït de canguratge i temps de cures

SALT

Acord per cloure el procés judicial per reomplir la pedrera Berta

SANT CUGAT DEL VALLÈS

Fallada d’internet generalitzada a tot el Ripollès

RIPOLL
religió

Barcelona recorda que fa 1700 anys va configurar-se la fe de l’Església

Barcelona