Societat

Quatre persones han mort en accidents de trànsit aquests festius

Pocs problemes de trànsit en la segona operació retorn del pont de la Puríssima

El SCT demana màxima precaució a les zones de boira

Al llarg de tot el pont hi ha hagut quatre accidents mortals amb quatre persones mortes a les carreteres catalanes.

Malgrat els accidents mortals s'han registrat pocs problemes de trànsit en la segona operació retorn del pont de la Puríssima, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). No hi ha hagut complicacions destacades a la xarxa viària catalana aquest cap de setmana, ja que el trànsit s'ha repartit molt en tota la setmana. Avui i fins a les 20.00 h, es calcula que han retornat el 80% de vehicles a l'àrea metropolitana de Barcelona del total dels 250.000 vehicles que s'estimava que tornarien aquest diumenge.

En general, al llarg de tots els dies de pont s'han registrat pocs problemes circulatoris i hi ha hagut menys volum de vehicles en els dos dies d'operació sortida del que estava previst inicialment.

Enguany, la llargada del pont ha fet que l'operació especial de trànsit s'hagi dividit en dues parts: una primera, del 2 al 6 de desembre i una segona del 7 a l'11. Durant el primer dia d'operació retorn, el dimarts 6 de desembre, es van registrar algunes retencions; les més destacades es van situar a la N-145 a la Seu d'Urgell (9 Km) i a la C-17 a Granollers (3 Km) en direcció Barcelona.

El SCT demana que s'extremi al màxim la prudència en la conducció en les hores que queden perquè finalitzi l'operació especial d'aquest llarg pont. Convé destacar que una boira densa afecta sobretot algunes zones de la demarcació de Lleida i Tarragona i que dificulta especialment la visibilitat.

Menys de 50 metres de visibilitat per la densa boira es registra a hores d'ara en cinc trams: a l'AP-2, entre Albí i Vinaixa; a l'A-2, entre Montmaneu i Tàrrega; a la N-420 entre Falset i Coll de la Teixeta; a la C-14, entre Vilanova de l'Aguda i Pinell de Solsonès, i a la C-14 entre, Tàrrega i Solivella.

Pel que fa a la sinistralitat, des de l'inici del pont, divendres 2 de desembre a les 15.00 h fins avui a les 20.00 h, la xarxa viària interurbana de Catalunya ha registrat quatre accidents mortals amb quatre persones mortes, dos d'ells conductors de motocicleta. Pel que fa estrictament a les xifres de víctimes mortals durant aquest cap de setmana, fins a les 20.00 h d'avui, s'ha produït una víctima mortal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES