Societat

Dones amb Iniciativa visiten la Maternitat d'Elna

Diputats dels partit sud-català Iniciativa per Catalunya-Verds lliuren al batlle Nicolas Garcia una resolució del Parlament de Catalunya sobre la Maternitat

El diputat al Parlament de Catalunya d'ICV (Iniciativa per Catalunya- Verds) Jaume Bosch, ha lliurat al batlle comunista d'Elna, Nicolàs Garcia, la còpia de la Resolució aprovada recentment al Parlament on s'insta al Govern de Catalunya a continuar invertint en la Maternitat d'Elna. Bosch, durant la seva al·locució es va comprometre a “fomentar que es creï una delegació al Parlament que visiti Elna per donar més força als acords presos”. El batlle d'Elna va “agrair els esforços del grup parlamentari d'ICV-EUiA per recuperar la memòria de la Maternitat”.

Present a l'acte amb una seixantena de membres de Dones amb Iniciativa, la diputada al Congrés espanyol dels diputats, Laia Ortiz, va demanar a les dones que “estiguin al costat de qui més ho necessita” i va recordar Elisabet Eindebenz, fundadora de la maternitat i va destacar que dones com ella “són la mostra de que en els moments difícils es poden construir xarxes de solidaritat i això ens dóna força”.

En el mateix sentit es va pronunciar la presidenta de Dones amb Iniciativa, Cristina Bigordà, que va afirmar que “avui més que mai pren molt sentit recuperar la memòria democràtica, el record de la lluita de tantes dones, que han lluitat per aconseguir els drets i llibertats dels que avui gaudim, i que han obert el camí per reivindicar els que encara queden per assolir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona