CANET DE MAR (Maresme)

Festa major

Festa amb olor de jazz

Pegasus, un dels grups que van sonar amb més força durant la dècada dels vuitanta, serà l'encarregat d'engegar la festa major de Canet, que començarà oficialment avui divendres, amb del pregó de l'exmembre de La Trinca Miquel Àngel Pascual. La formació de jazz-fusió, que sempre ha gaudit del favor del públic i que ha tornat després d'una dècada d'inactivitat, actuarà a l'envelat de Vil·la Flora a les 11 de la nit.

El programa continuarà dissabte amb la V Nit Màgica, i diumenge estarà dedicat a la cultura tradicional i popular, amb la XXIV Trobada de Gegants, una actuació castellera i la festa de proclamació de la pubilla, l'hereu, la pubilleta i l'hereuet, amenitzada per l'orquestra La Comparsa.

La diada de Sant Pere i Sant Pau començarà amb una missa presidida pel bisbe de Girona i cantada per l'Orfeó Misericòrdia. Tot seguit, una aviada de coloms, vermut i sardanes. Tancarà la jornada el tradicional castell de focs a la platja i el ball a la tot just estrenada plaça Universitat, a càrrec de la cobla orquestra Montgrins.

El III Campionat de Botifarra Vila de Canet reobrirà el programa el següent dissabte, que es tancarà amb el correfoc de la colla de diables del municipi.

La benedicció de cotxes serà l'acte més destacat de la jornada dedicada a sant Cristòfol, el diumenge 12, que continuarà amb un esmorzar popular al passeig de la Misericòrdia. I per sopar, a les 8 del vespre, la XIII Musclada Popular a la riera de Sant Domènec.

La XI Passejada Nocturna per la Història de Canet i el IX Concurs de Pintura Golfa al Carrer es faran el dissabte 18 de juliol.

A. VENTURA

Del 26 de juny al 18 de juliol. Tel. 93 794 39 40. El preu de l'entrada al concert de Pegasus és de 5 €.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona
opinió

Calonge i Sant Antoni, municipi pioner en ‘smart city’

Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Figueres perfora un pou de 200 metres de profunditat per buscar aigua

figueres