Societat

Identi'CAT celebra els 10 anys

Bao serà la seu de cinc dies de festa per la identitat

Les diades d'Identi'CAT comencen a Bao aquest dimecres i continuaran fins al diumenge vinent. Aquesta manifestació que arriba enguany a la desena edició presenta, com cada any, unes activitats i espectacles a la vegada festius i reivindicatius. Enguany el tema de la llengua serà particularment present -lipdub en català, solidaritat amb Mallorca...-

La programació molt completa presenta, entre altres el dimecres a 20h30 un concert polifònic a l'església de Bao amb la Coral Solstci, Baho Chante, Cant'Airenou. Dijous serà dedicat al teatre amb, a la Sala Evora, la BIP (Brigada d'Intervenció Poètica) que presentarà Cremat l'home a partir de l'obra de Joan Pau Giné, i esquetxos escrits per Pere Manzanares .

El divendres a 21h00 és un concert amb la Carrau al fogar pels 15 anys d'aquest grup seguit a 22h30 d'un cremat i d'una xicolatada.

Dissabte a la tarda, jocs de bitlles catalanes amb la col.laboració de Jordi Bancells, del Fogar Rural de Trasseres del Municipi dels Angles, exposició de fotos i presentació de llibres al fogar a càrrec dels catalans de Marsella amb la participació de Sergi Bachs: He trobat l'hivern una mica llarg (versió francesa i catalana), Maria Belloch: Records de la meva infànci (Versió francesa i catalana.), Una nova vida comença (Versió catalana), Liquela Juan: 3 de mayo (Versió francesa) i Francesc Panyella: Quatre coses (Versió catalana.)

A la nit a 19h un aperitiu al fogar seguit d'un sopar (sobre reservació) precidirà un concert amb Raph Dumas i The Primeveras. Un correfoc pels carrers del poble (22h30) amb Diables i Bruixes del Riberal i un darrer concert amb Raph Dumas DJ acabaran el dissabte.

Al matí del diumenge, després d'un esmorzar popular a la Plaça de la Font tindrà lloc un cercavila amb quatre colles de gegants, danses i una sessió de castells (amb dues colles de Catalunya Sud) acabaran les actuacions a 12h a la Plaça de la Font. Els Castellers del Riberal, amfitrions de la trobada, no mancaran a l'acte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona