Societat

El tren entre Barcelona, Girona i Figueres amplia horaris aquest diumenge

L'últim tren diari des de la capital catalana partirà mitja hora més tard i no finalitzarà el seu recorregut a Girona sinó que arribarà fins a Figueres

A partir de l'agost, es podrà comprar un nou abonament trimestral més econòmic que els actuals

El govern amplia aquest diumenge els horaris de tren entre Barcelona, Girona i Figueres operats per la línia R11 dels serveis regionals de Rodalies, de manera que es produirà una prolongació de les hores de servei en horari nocturn i arribaran fins a Figueres la majoria de trens que fins ara iniciaven o finalitzaven el seu recorregut a Girona.

Així, l'últim tren diari des de Barcelona-Sants partirà mitja hora més tard, a les 21.46 hores, i no finalitzarà el seu recorregut a Girona com fins ara sinó que arribarà fins a Figueres. A més, el tren diari que surt de Sants a les 20.16 circularà només els dissabtes, diumenges i festius, i durant la setmana quedarà substituït per un altre que partirà a les 20.46, i alhora es manté el tren actual de les 19.46.

Alhora, es disposarà d'una nova freqüència matinal des de Figueres i Flaçà en sentit Girona i Barcelona, ja que la reordenació obliga a ajustar l'horari del segon i tercer tren matinal, que sortiran de Figueres a les 05.59 hores de dilluns a dissabte, i a les 06.43, diàriament, respectivament.

Aquestes modificacions permeten que els usuaris que viatgin a Figueres i Flaçà puguin tornar des de la capital catalana fins a 105 minuts més tard que amb els horaris actuals, mentre que els de Girona comptaran amb mitja hora més.

La reordenació d'horaris també implicarà que els trens regionals que circulin per Altafulla-Tamarit facin parada comercial a l'estació, així com l'adequació dels horaris de la R8 per facilitar les connexions amb la R2 a Montmeló.

Nou abonament

A partir de l'agost, es podrà comprar un nou abonament trimestral que segons el govern serà proporcionalment més econòmic que els actuals abonaments mensuals, i no tindrà límit de viatges dins del seu període de validesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Adjudiquen el projecte per construir 66 habitatges de lloguer

lloret de mar
RELIGIÓ

«Sigues al capdavant per servir», lema episcopal del nou bisbe de Girona

GIRONA
SALT

Segon espai del servei gratuït de canguratge i temps de cures

SALT

Acord per cloure el procés judicial per reomplir la pedrera Berta

SANT CUGAT DEL VALLÈS

Fallada d’internet generalitzada a tot el Ripollès

RIPOLL
religió

Barcelona recorda que fa 1700 anys va configurar-se la fe de l’Església

Barcelona
UNIVERSITAT

Prop de 400 persones fan les proves de més grans de 25 i 45 anys a la UdG

GIRONA

La concessió de l’espai d’esquí i parc lúdic de FCG a la Vall de Núria acaba el dia 30

QUERALBS
enogastronomia

La DO Cava permetrà comprar raïm de vinyes dins de la seva DO encara que no estiguin registrades

vilafranca del penedès