Societat

El primer premi del Cuponazo de l'ONCE reparteix 9 milions d'euros a Maçanet de la Selva

La mateixa venedora ha repartit dinou cupons més de 30.000 euros cadascun

La sort ha arribat aquest divendres a la població de Maçanet de la Selva. Per primera vegada, el primer premi del nou Cuponazo de l'ONCE ha repartit 9.570.000 euros a un comprador d'un punt de venda ambulant situat al centre de la població i a 19 persones més, que han estat premiades amb 30.000 euros cadascuna. La venedora afortunada, Rosario Gil, ha destacat que està “molt contenta” i que el seu telèfon mòbil no ha deixat de sonar durant tot el matí amb trucades de felicitació dels veïns de Maçanet. Es desconeix el nom de l'afortunat però, l'any 2006, un veí de Maçanet de la Selva també va aconseguir el primer premi del sorteig extraordinari del dia del Pare.

En total s'han premiat 20 cupons individuals del sorteig del divendres 14 de setembre. Gil ha explicat que porta vint anys treballant com a venedora ambulant de l'ONCE i que se sentia “molt satisfeta i contenta” per haver repartit aquest premi en aquests moments de dificultats a causa de la crisi econòmica. “Desconec a qui li ha tocat perquè venc a tota mena de persones, veïns de les urbanitzacions de Maçanet, del centre del poble o visitants”, ha explicat.

És la primera vegada que el premi del nou Cuponazo de l'ONCE cau a Catalunya aquest 2012 tot i que l'any passat, ja va tocar a tres ciutats catalanes: Rubí, Roses i Roda de Ter. A més, el premi d'aquest divendres també ha caigut a Lepe, Jaen i Euskadi, amb 94 butlletes premiades amb 30.000 euros cadascuna i segons premis de 100.000 euros a Pamplona, Murcia i Huelva.

En total, l'ONCE ha repartit en aquesta ocasió 12.720.000 euros. Aquest sorteig posa en joc, tots els divendres de l'any, un premi de 9 milions d'euros, nou segons premis de 100.000 euros, 134 de 30.000 a les cinc xifres del primer premi i 1.206 premis de 600 euros a les cinc xifres dels segons premis. Actualment, l'ONCE dona feina a 136.000 persones, dels quals 112.000 són persones que pateixen alguna discapacitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

21 comunitats inicien els tràmits d’ajudes per a la millora d’edificis

palamós

Reintrodueixen més de 300 coralls i gorgònies al litoral gironí

girona
societat

El servei de bici compartida a Reus supera els 5.000 usuaris

Reus
sanitat

Amnistia Internacional alerta que l’accés a l’atenció primària a Catalunya ha empitjorat

Barcelona
societat

Accepten penes de fins a un any i mig de presó per robar a l’Horta de Lleida

Lleida

Vistiplau del ple a l'emplaçament del nou parc dels Bombers

SABADELL
Infraestructures i serveis

En marxa les obres per rehabilitar el pont de Can Cartró

Subirats
transports

Delta ofereix un segon vol diari entre Barcelona i Nova York a partir de divendres

barcelona

Pas endavant de Bellvitge per atendre les urgències psiquiàtriques

L’Hospitalet de Llobregat