Societat

Paco Pérez

Cuiner

Passió, treball i diversió

Paco Pérez

Moments difícils, temps de reflexió… però al 2012 li estem extremadament agraïts perquè continuem fent allò que més ens agrada, allò que estimem, que no és una altra cosa que cuinar i fer felices les persones que vénen a casa nostra. Durant aquest any hi ha hagut moments bons i no tan bons, però, en qualsevol cas, han estat compensats pel contagi de felicitat de les persones que comparteixen les nostres taules: amics que repeteixen i altres amics que ens visiten per primera vegada. El treball, l'afany de superació o la pressió es veuen recompensats pel fet de veure persones que es desplacen des de lluny per visitar la nostra casa. En aquest 2012 L' Enoteca de l'Hotel Arts ha rebut la segona estrella Michelin, la qual cosa ha suposat una gran satisfacció per a totes les persones de l'equip, que comparteixen la seva vida, el seu temps, la seva generositat i la seva passió per aquest ofici. Es mereixen gaudir d'aquests moments tan meravellosos de recompensa.

La gastronomia, a més, té un present i un futur il·lusionant, i, gràcies a ella, som creatius, arriscats i imaginatius, i podem sortir fora de les nostres fronteres a promocionar la nostra cultura.

Però el 2012 s'acaba donant pas al 2013, un any en què continuarem esforçant-nos per ser millors, en l'àmbit professional i l'humà. Seguirem el camí que fa temps ens vam proposar. Al nostre món, aquest món de la gastronomia, continuarem compartint les nostres idees; els congressos continuaran obrint al món vivències, tècniques i conceptes. Un món que ens demostra que som nosaltres els que el fem girar.

Innovació, futur, paraules que ressonen en els meus records d'aquelles nits llunyanes d'estiu quan el Miramar encara era una fonda i l'endemà havia de fer el menú del dia. Nits d'estiu en les quals estirats al llit, mirant cap al sostre, jo li preguntava a la Montse, la meva meravellosa dona, què faig demà de menú? I ella em deia: “Arròs a la cubana, Paco, i de pressa!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona