Societat

Desenes de vehicles es queden atrapats per la neu a l'autovia A-23 al seu pas per l'interior de Castelló

El fort temporal obliga tallar nombroses carreteres de tot el territori i a extremar les precaucions en la resta

Desenes de vehicles s'han quedat atrapats aquest divendres a la matinada a l'autovia A-23 a Barraques, segons han informat fonts de la Delegació del Govern espanyol. Màquines llevaneu i vehicles d'arrossegament ajuden a hores d'ara a posar en circulació uns 80 vehicles, la major part camions, entre els punts quilomètrics 47 i 51 d'aquesta autovia. La Direcció General de Trànsit (DGT) manté tallat el pas per l'A-23 entre Viver i Barraques així com l'N-332 a Morella. El trànsit als camions es manté tallat i és necessari l'ús de cadenes per a turismes a la N-330 a Ademús i a l'N-430 a Ademús. Nombroses vies secundàries de les tres demarcacions.

A primeres hores de la nit del dijous 28, i com a conseqüència de la neu, han quedat atrapats uns 30 camions i 4 turismes entre el punt quilomètric 50 i el 63 a l'A-23, sentit Terol, amb el consegüent tall de circulació, informa la Delegació del Govern espanyol al País Valencià. Segons les mateixes fonts, després de l'encreuament d'un camió a la mateixa autovia a l'altura de Barraques resulten ocupats dos carrils en sentit València i es provoca el bloqueig d'uns 80 vehicles, entre camions i turismes. A hores d'ara s'està duent a terme l'obertura del pas per part de les màquines llevaneu perquè es puga reprendre la circulació dels turismes i amb el suport de la maquinària pesant de la Unitat Militar d'Emergències s'aconseguisca remolcar els camions atrapats. D'altra banda, s'han habilitat zones de servei entre els polígons de Sogorb i Viver, que estan utilitzant uns cent camions. Els ocupants d'aquests vehicles estan sent atesos per Guàrdia Civil i voluntaris de Creu Roja, que els proporcionen menjar i mantes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós