Societat

Correus s'equivoca i edita un segell de ‘Cavanes'

Compromís exigeix que retire de la circulació l'edició que s'ha fet amb la imatge de l'arc romà de la població i que conté l'errada ortogràfica

El Grup Municipal Units pel Poble-Compromís a l'Ajuntament de Cabanes presentarà una moció en el proper ple ordinari per exigir al consistori que demane a Correus retirar de la circulació els segells emesos el 2 de gener passat, amb la imatge de l'arc romà de la població, amb una greu falta d'ortografia, ja que el municipi hi figura com a “Cavanes”.

Aquesta edició especial, que s'inclou dins la col·lecció de huit segells dedicats a arcs i portes monumentals existents a l'Estat espanyol, ha emés el corresponent al municipi de la Plana Alta amb aquesta greu errada, i estarà circulant per tot l'estat un nom equivocat del municipi. Segons expliquen en un comunicat, es tracta de segells autoadhesius de tarifa A, és a dir, el de cartes ordinàries fins a 20 grams, els més habituals.

Per a Units pel Poble-Compromís, tot i ser un fet positiu la promoció que es fa del monument del municipi amb aquesta tirada, que el nom no hi aparega amb la denominació correcta, pot tindre efectes negatius com ara que si algú vol localitzar en algun cercador on està “Cavanes” no li eixirà absolutament res, i es crea una confusió innecessària. “A tall d'exemple, és igual de greu que si s'haguera editat un segell que posara “ Varcelona” o “Balencia”. No té cap sentit”, subratllen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
VILABLAREIX

La tradició americana dels ous de Pasqua, segons Jordi Roca

VILABLAREIX
successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat