Societat

Fapa Castelló modificarà els estatus per promoure una gestió més participativa

L'acte se celebrarà demà dissabte 25 de maig i pretén crear nous òrgans de coordinació així com obrir l'elecció de la presidència a tots els associats

Fapa-Castelló Penyagolosa ha convocat per al dissabte 25 de maig una Assemblea Extraordinària per actualitzar els estatuts d'acord a la llei d'associacions 14/2008.

L'acte arrancarà a les 10 hores del matí i se celebrarà en la Casa dels Mundina, ubicada al carrer Major de Vila-real. L'objectiu és adaptar la gestió a les necessitats de funcionament i organització actuals així com promoure mesures que incentiven la participació i aporten una major independència al funcionament de l'entitat.

En aquest sentit, una de les principals modificacions, que es sotmetrà a votació en l'assemblea, és el sistema d'elecció dels càrrecs representatius.

Així, es proposarà que siga la mateixa assemblea qui trie de manera directa la presidència de la federació que abans es decidia, un cop escollits els representants, en junta directiva.

Igualment també es plantejarà la creació de noves figures de gestió per garantir la transparència en el funcionament de la federació com un òrgan extern d'arbitratge i censor de comptes que revisarà totes les qüestions econòmiques.

Aquest mecanisme de gestió ja està en marxa en la Confederació Gonzalo Anaya i compta amb bons resultats.

De la mateixa manera es crearan, si s'escau, dos noves secretaries una encarregada de la formació i una altra de la coordinació de les AMPA per optimitzar les relacions entre les associacions i la federació.

En referència a la gestió cal destacar la composició de la Junta Directiva que s'integrarà per un màxim de 16 membres que es podran presentar a la reelecció en les successives convocatòries, si així ho aprova l'assemblea.

També es proposarà la implantació d'un procediment disciplinari per garantir la efectivitat dels principis de la federació i el compliment de les seues funcions.

Entre altres assumptes també es reestructurarà la Comissió Permanent, es modificaran els mecanisme d'assistència dels compromissaris i els seus vots en les assemblees generals i s'adaptaran les atribucions i els requisits de les Coordinadores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Chic Roses atribueix a un sabotatge les deficiències al local

roses
medi ambient

Falset aprova limitar les plantes d’energia renovable per protegir espais naturals

FALSET
successos

Els Bombers donen per controlat l’incendi de Vila-sana

VILA-SANA
religió

Tres religioses podran oficiar exèquies als tanatoris de Barcelona

Barcelona

Nou projecte per recuperar pomeres resistents a la sequera

rocabruna

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona