Societat

La recepta

Caragols a la llauna

CAL NENET A la partida de Butsènit de Lleida, a l'Horta, aquest establiment veterà ofereix cuina catalana i lleidatana

Cal Nenet és un dels res­tau­rants típics de la cuina llei­da­tana i que ja acu­mula més de 40 anys d'experiència i ser­vei. Es troba a la par­tida de Butsènit, és a dir, al mig de l'Horta de Lleida, i aquesta ubi­cació ajuda a defi­nir la carta i els diver­sos menús que ofe­reix, ja que la major part dels pro­duc­tes són pro­duc­tes de la terra, de qua­li­tat, i amb una excel·lent brasa. Els cara­gols a la llauna, per tant, són un dels plats bàsics d'aquest res­tau­rant, i s'acom­pa­nyen amb un bon alli­oli. L'esta­bli­ment, regen­tat per Clara Cas­tro, dis­posa de ter­rassa i men­ja­dor d'estiu a l'aire lliure, on també cele­bra ban­quets.

j. tort

RECEPTA
Cal Nenet. Partida Butsènit, 38. Lleida. Telèfon: 973 260 016.
INGREDIENTS:
Caragols, sal, pebre vermell i oli. Acompanyeu-ho amb allioli.
L'establiment veterà de l'Horta lleidatana, entre Lleida i Alcarràs, manté des de fa dècades un tracte casolà i familiar i una qualitat que el situa com un restaurant de referència a Ponent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.