Societat

Es presenta a la llibreria Railowsky de València un llibre sobre la Tomatina

El fotoperiodista Pablo Argente s'ha autoeditat “Días de Rojo” un volum de fotografies monogràfiques sobre aquesta festa de Bunyol

El dilluns 26 d'agost a les 20 hores, es presenta el nou llibre de la Tomatina de Bunyol a la llibreria Railowsky situada al carrer Gravador Esteve d ela ciutat de València.

“Días de Rojo” és el títol del llibre autoeditat pel seu autor, Pablo Argente, que recull una selecció de fotografies realitzades durant els darrers anys i que immortalitza mitjançant la seua càmera, els moments més importants de la Tomatina.

La publicació inclou un assaig on l'autor tracta de respondre algunes preguntes clau relacionades amb el motiu d'aquesta celebració del darrer dimecres del mes d'agost.

El llibre es presenta en edició impresa i estarà disponible pròximament en edició digital mitjançant diverses plataformes.

Aquest llibre és el fruti de la passió que l'autor sent cap al seu poble de naixement i cap a la festa de la Tomatina i és per això que l'ha portat a fer aquest treball que ajuda perfectament a comprendre aquesta festa.

L'autor

Pablo Argente és llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de València Estudi General. Ha estudiat fotografia i disposa d'un postgrau en Fotoperiodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona.

En el camp laboral, ha treballat com a fotògraf en diversos àmbits i ha realitzat col·laboracions per a mitjans de comunicació valencians i francesos.

Com a “freelance” ha desenvolupat diferent reportatge gràfics en l'àmbit de l'antropologia social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.