Societat

La recepta

La cuina de les flors

LA CALÈNDULA. Iolanda Bustos ofereix una acurada cuina en què destaquen les flors i les herbes

Peleu la síndria i talleu-la a làmines d'uns 3 o 4 mm. Regueu amb unes gotes d'oli la planxa, que ha d'estar ben calenta, i poseu-hi la síndria, un parell de minuts per banda. Salpebreu-la i poseu-la en un plat a la nevera. Després talleu-la amb el ganivet donant-hi forma arrodonida. Per a les flors farcides, barregeu el recuit amb la tòfona esmicolada, una mica de sal i oli; ompliu una mànega de boca fina amb la barreja i ompliu les flors. Serviu el carpaccio a la base d'un plat gran i a sobre poseu-hi les flors farcides, els barrets dels bolets flammulina en cru, un raig d'oli i un microbrot de diverses herbes, tipus bleda, remolatxa o ruca.

U.C.

Recepta: ‘Carpaccio‘ de síndria amb conillets farcits de recuit trufat
La Calèndula Restaurant. Tva. de la Creu, 33. Girona
INGREDIENTS:
1/2 síndria, 1 recuit de drap, una tòfona d'estiu, un manat de flammulina, sal, pebre i oli extra d'oliva arbequina.
La xef de La Calèndula, Iolanda Bustos, explica que aquest plat original desconcerta els comensals, que, inicialment, es pensen que mengen carn o peix quan, en realitat, és síndria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva