Societat

Activitats de la CUP a Banyoles per la Diada

Per tercer any consecutiu, l'esquerra independentista del Pla de l'Estany organitza diversos actes a la comarca per commemorar l'11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya.

En total s'han programat tres actes, que començaran el dijous 5 de setembre a dos quarts de 8 del vespre al Museu Darder, amb la xerrada-debat “Per què diem no a la Unió Europea?”. Hi intervindrà el diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, Quim Arrufat, i la doctora en economia i membre del Seminari d'economia crítica Taifa, Miren Etxezarreta.

El diumenge 8 de setembre a les 9 del matí les activitats continuaran amb la pujada al pic més alt de la comarca, a Sant Patllari. El punt de trobada per iniciar l'ascens serà l'Església de Santa Maria de Porqueres.

Posteriorment, el dimarts dia 10 a partir de les 8 del vespre a la plaça del Teatre de Banyoles es farà un sopar popular, que anirà acompanyat de diversos parlaments polítics. Finalment, els actes organitzats en motiu d'aquest 11 de setembre es tancaran amb una actuació musical.

Les activitats estan organitzades conjuntament entre la CUP del Pla de l'Estany, el Casal Popular Independentista i Arran Pla de l'Estany, i s'emmarquen en la campanya titulada “Independència per canviar-ho tot”.

Es tracta d'una iniciativa que han impulsat aquest estiu diverses organitzacions polítiques, socials i culturals amb l'objectiu d'iniciar una dinàmica de ruptura amb els estats espanyol i francès, i al mateix temps amb el sistema socioeconòmic actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona