L'Alcora s'apunta als batejos civils

El proper diumenge tindrà lloc el primer acte de Benvinguda a la comunitat veïnal

L'Ajuntament de l'Alcora celebrarà el proper diumenge, 9 d'agost, la primera celebració de Benvinguda a la comunitat veïnal, que és com a decidit nomenar a l'acte que col·loquialment es coneix com a batejos civils. Serà a les 12.00 hores, en el Saló Gòtic de la Casa de la Música del municipi.

Segons ha informat el consistori, aquesta cerimònia civil, que es realitza prèvia sol·licitud dels pares, consistirà en un acte senzill en què l'alcalde, Javier Peris, s'encarregarà de donar al menut la benvinguda a la comunitat, com a membre activa de la mateixa, amb la lectura d'un text basat en la Carta dels Drets del Xiquet.

Peris recordarà als responsables del menor la seua rellevància en la seua educació i la importància d'inculcar valors com la tolerància i la solidaritat. També està previst que en el transcurs de l'acte parle algun familiar del xiquet.

Al finalitzar la cerimònia, els «padrins», firmaran un document a través del qual manifestaran el seu compromís de vetlar per la millor educació possible per al xiquet i donar-li un nivell de vida adequat en el cas que fora necessari i els seus pares no pogueren fer-se càrrec. L'Ajuntament de l'Alcora obsequiarà els xiquets amb un detall ceràmic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.