Societat

successos

Una ordre d'allunyament no evita un nou crim a Vilanova

Els Mossos detenen un home per la mort de la seva companya

El 2013 ja hi ha hagut 4 crims de violència de gènere

Els Mossos d'Esquadra han resolt el cas d'una dona morta, el cadàver de la qual va ser trobat el diumenge passat al seu domicili de Vilanova i la Geltrú. La policia va detenir la nit de dimarts l'excompany de la víctima, contra el qual s'havia dictat, al seu dia, una ordre judicial d'allunyament. El detingut, de nacionalitat marroquina i 32 anys, era el company sentimental de la víctima

El cos sense vida de la dona va ser localitzat per la seva filla diumenge a les deu del matí amb evidents signes de violència. Els investigadors de seguida van centrar la seva recerca en la parella sentimental, coneixedors dels antecedents de violència que havien portat a dictar l'orde d'allunyament. Els mateixos veïns de l'edifici van explicar que era conegut que la dona tenia “problemes amb un noi i que contra aquest s'havia dictat una ordre d'allunyament”, segons informa l'ACN.

Amb la confirmació d'aquest nou cas de violència domèstica ja són quatre les dones que han mort el 2013 a mans de la seva parella sentimental, segons les dades dels Mossos d'Esquadra. El de Vilanova és el segon cas, després del d'una dona assassinada a Alcarràs el 30 d'abril passat, en què s'havia produït una denúncia prèvia de la víctima. El cas més brutal es va produir aquest mes d'octubre a Tàrrega, amb la mort d'una nena de 14 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia